Kaarten Barcelona; zo boek je een voetbalreis

Kaarten Barcelona; zo boek je een voetbalreis

Wil je een voetbalreis naar Barcelona boeken? Dat moedigen we ten zeerste aan. Barcelona is een prachtige stad. De Sagrada Famillia, alle leuke straatjes, heerlijke terrasjes, gezellige mensen en geweldige bezienswaardigheden; het hoort er allemaal bij. Dit maakt Barcelona dan ook een geliefde stad bij velen. Niet alleen vanwege de stad zelf overigens; ook en vooral vanwege het prachtige voetbal dat je hier vindt. FC Barcelona hoort al decennialang bij de top van de top en dat is niet voor niets. Maar als je dan kaarten Barcelona wilt of hebt, hoe boek je dan je voetbalreis voor de rest? Wij vertellen alles om je in Camp Nou te laten zitten zonder zorgen, lees je mee? 

De juiste wedstrijd en kaarten Barcelona kopen

Het eerste wat je moet doen, is beslissen welke wedstrijd je wilt bijwonen. De kans is groot dat je voor FC Barcelona komt en niet voor RCD Espanyol, hoewel dat ook een optie is natuurlijk. Bekijk de wedstrijdkalender van de club waar je graag heen wilt en kies een wedstrijd die binnen je reisdata valt en die je aanspreekt. Houd er rekening mee dat tickets voor wedstrijden tegen grote clubs snel uitverkocht zijn. Zodra je de wedstrijd hebt gekozen, is het tijd om tickets te kopen. Tickets voor FC Barcelona-wedstrijden zijn meestal verkrijgbaar via de officiële website van de club. Je kunt ook overwegen om tickets te kopen via erkende ticketsverkopers of reisbureaus die voetbalpakketten aanbieden. Zorg ervoor dat je alleen tickets koopt bij betrouwbare bronnen om oplichting te voorkomen.

Vervoer en accommodatie na kaarten Barcelona

Nu je kaarten Barcelona hebt aangeschaft, is het tijd voor de andere twee belangrijke zaken. Barcelona heeft een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, variërend van luxe hotels tot budgetvriendelijke hostels. Het is raadzaam om je accommodatie ruim van tevoren te boeken, vooral als je tijdens het hoogseizoen reist. Kies bij voorkeur een locatie die handig is voor zowel het stadion als toeristische bezienswaardigheden, zodat je gemakkelijk kunt reizen. Bovendien kun je kijken naar je vervoer naar Barcelona zelf. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk om voor het vliegtuig te kiezen. Ook kun je alvast denken aan het vervoer in de stad zelf. Barcelona heeft gelukkig uitstekend openbaar vervoer, dus we raden je aan hier ook gebruik van te maken. 

Bijna alles is geregeld

Bijna alles is nu geregeld. Het enige wat je nu nog te wachten staat, is genieten. Wel zijn er nog een aantal leuke dingen die je kunt doen. Naast het bijwonen van de wedstrijd kun je bijvoorbeeld een rondleiding door het stadion maken en het indrukwekkende museum bezoeken. Zorg ervoor dat je je rondleiding of museumtickets van tevoren boekt om lange wachttijden te voorkomen. Ook de rijke Catalaanse cultuur verdient overigens een beetje aandacht! Proef lokale gerechten, bezoek historische bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en geniet van de prachtige stranden. Vergeet niet om wat woorden in het Catalaans of Spaans te leren om met de lokale bevolking te communiceren. Geniet van je kaarten Barcelona en de rest van je reis! 

Reacties zijn gesloten.